Mimicafe From New York :How Sweet It Is
My name is Sachiko.
I had been working for a number of years at different restaurants, bakeries and cafes in my homeland of Japan, when I discovered the pastry work in Chicago. Their work was very inspiring to me, so much so that I could feel my heart expand when I looked at their creations and I felt that pastry work was a destiny calling. However, I did not know how to proceed with pursuing this dream and I continued to work at restaurants in Ishikawa, Japan. After more investigation and soul searching, I was finally able to begin my new path in 2008 by relocating to New York City to attend culinary school "Natural Gourmet Institute" in SoHo. After graduating, thanks to the help of one of my instructors, I was able to acquire an internship and eventually employment at a great little custom order cake and pasty company "How Sweet It Is".
Now I am trying something new... cupcake toppers -- kind of like cupcake accessories....
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In the future, I am hoping to also offer my delicious cupcakes here at mimicafe Union, so stay tuned...
One of the things that I most love about the pasty world is that it gives me an opportunity to give something to people that puts a smile on their face and gives them fun days and good memories....and as such, I consider this to be a good life's work.
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■プロフィール■
食べ物は冷蔵庫内の最後どのくらいいます
石川県七尾市生まれ。金沢で飲食関係の仕事に長年携わる。
過去にシカゴを訪れたときに出会ったカスタムケーキに強い刺激を受けたものの、しばし封印。2008年に渡米、単身ニューヨークへ。当時「ヘルシーフード」に興味があったため、ベジタリアンやビーガン料理専門の「Natural Gourmet Institute」にてクッキング全般を学ぶが、その後、カスタムメードのケーキショップ「How Sweet It Is」にて封印していた情熱が開花。ベーキングからデコレーションスキルまで、あらゆるカスタムペーストリーを学ぶ。
現在、フォンダン(シュガーペースト)によるオーダーメイドのカップケーキトッパーを制作「こころに残る美味しい記憶とサプライズ」をモットーに活動中。
どのように私は、廃棄物調理済み食品を取り除くのですか?
ブログでは、自作のカップケーキトッパーやケーキをはじめ、NYの風景やレストラン、カフェ、雑貨屋さん、様々なイベント情報など自分の感じるままに写真と一緒につづっています。アメリカ人の夫アンドリューと母と3人暮らし。
自分では気づいていないが、相当なオヤジギャグのスペシャリストだそうです(笑)
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